Klimaanlæg  - Det er vi eksperter i

Er der dårligt indeklima på din arbejdsplads eller i dit hus? Så er et klimaanlæg sandsynligvis den optimale løsning for dig. Lige her hos Fyns Køl & Teknik ApS har vi stor erfaring med indendørs montering af klimaanlæg. Vi står primært til rådighed hos kunder i Ringe og Odense, men vi servicerer også gerne kunder over resten af Fyn.

Fyns køl og teknik er eksperter i klimaanlæg, og vi har sammen med vores samarbejdspartnere stor erfaring og kan derfor sikre den bedste løsning til mange forskellige erhverv. Vi leverer klimaanlæg til alle. I forbindelse med ombygning, renovering og udvidelser kan vi tilbyde at løse opgaven fra start til slut. Vores løsninger er altid tilpasset den konkrete situation.

Et klimaanlæg sikrer et godt indeklima

​Et dårligt indeklima medfører ofte trætte og uoplagte medarbejdere. Derfor er det en god idé at anskaffe en aircondition, som fordeler og renser luften på kontoret, samtidig med at fugten i luften reduceres hurtigt og effektivt. Dette giver et bedre arbejdsmiljø, hvilket gavner hele virksomheden.

Vi leverer klimaanlæg til en god pris, som er blandt de allerbedste på markedet med brugervenlighed, energieffektivitet og kvalitet i højsædet. Således sikres kunden en optimal løsning, der også har fokus på besparelse. ​Vi leverer desuden køleanlæg, som har til formål at køle rum ned, hvilket kan være gavnligt mange forskellige steder.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre mere om vores billige priser, eller har du spørgsmål til, hvad vi kan gøre for dig, så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi står altid klar med professionel hjælp og gode tilbud.

Du kan kontakte os på telefon: 88 18 24 00 eller på mail: info@fynskt.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Send os en mail

- så bliver du kontaktet for et uforpligtende tilbud​​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

​Vi er stolte over at yde en god service. På vores Facebook kan du læse anmeldelser fra tidligere kunder, se vores seneste opslag og meget mere!

Lad os høre din mening!

Vi vil meget gerne høre din oplevelse med vores køleservice. 

Skriv en anmeldelse på vores Facebook!

​Bjørn Eriksen

Kort fortalt Køl-Frys-Klima-Varmepumper. Firmaet der har kapacitet til alt 😃🤝❄️🌞

Chris Arresøe Friis Møller

Fik installeret et varme anlæg i min bar, billigt og meget effektivt arbejde og anlæg! Kan varmt anbefales.

Jon Lund

Vil bestemt anbefale Fyns Køl og Teknik. Havde selv bestilt en varmepumpe hjem, og da jeg ringede rundt til de forskellige kølemontører på fyn, var ventetiden for montering et par uger. Men ikke her; jeg ringede om formiddagen, og et par timer efter dukkede der to friske gutter op. De gav kompetent vejledning, udførte professionelt arbejde og havde hele systemet oppe at køre inden fyraften. En fremragende oplevelse som får 5 stjerner hele vejen rundt.

Kontakt os​

Fyns Køl & Teknik ApS

CVR: 39136481​

Højgårdsvej 2
​5750 Ringe

​​​​​

88 18 24 00

info@fynskt.dk

Åbningstider​

Mandag-torsdag: 07:30-15:30 - Døgnvagt fra 15:30

Fredag: 07:30-12:00 - Døgnvagt fra 12:00

Lørdag og søndag - Døgnvagt 

Bliv ringet op

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt