​Køleanlæg: Få et kølerum eller fryserum der passer til dine mål

​For at kunne levere varer af høj kvalitet er det en forudsætning af have gode køle- og frysefaciliteter - det ved vi alt om. Hos Fyns Køl & Teknik har vi mange års erfaring inden for montage af forskellige former for køleanlæg, herunder både køle- og frostrum. Vores mangeårige og brede erfaring er din garanti for at få udført kvalitetsarbejde og få professionel rådgivning.

Vi er en stolt leverandør af køleanlæg til det danske erhvervsliv, både i vores eget lokalområde i Ringe, Odense og på resten af Fyn, men også i resten af landet. Takket være vores centrale placering i landet kan vi hurtigt komme ud til vores kunder og få monteret det rette anlæg.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi kan tilbyde alt lige fra løbende service til montering og installation af nye frostrum, kølerum eller køleanlæg til erhvervskunder. Derudover kan vi også hjælpe med at dimensionere fordampere og kompressorer, så det passer til den enkelte virksomhed.

Vi leverer køleanlæg med en høj isoleringsevne. I vores rum kan temperaturen tilpasses både køle- og frostvarer, hvilket er med til at minimere energiforbruget. Vores rum bliver bygget op af moduler, som kan tilpasses efter dine ønskede mål. 

Du får dermed en skræddersyet løsning, og vores køleanlæg kan både leveres med og uden gulv. Uanset hvad dit køleanlæg skal kunne køle eller fryse, så kan vi levere en komplet løsning.

Få foretaget et regelmæssigt serviceeftersyn af dit køleanlæg

For at et kæleanlæg køler 100 % optimalt, så er det nødvendigt med et regelmæssigt serviceeftersyn, og det kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med til en fordelagtig pris.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din opgave

Uanset om du skal have installeret og monteret et helt nyt køleanlæg, eller om du har behov for et regelmæssigt serviceeftersyn, så står vi klar til at løse opgave.

Ring på telefon 88 18 24 00 for et uforpligtende tilbud eller yderligere information eller skriv til vores e-mail info@fynskt.d

Send os en mail

- så bliver du kontaktet for et uforpligtende tilbud​​​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

​Vi er stolte over at yde en god service. På vores Facebook kan du læse anmeldelser fra tidligere kunder, se vores seneste opslag og meget mere!

Lad os høre din mening!

Vi vil meget gerne høre din oplevelse med vores køleservice. 

Skriv en anmeldelse på vores Facebook!

​Bjørn Eriksen

Kort fortalt Køl-Frys-Klima-Varmepumper. Firmaet der har kapacitet til alt 😃🤝❄️🌞

Chris Arresøe Friis Møller

Fik installeret et varme anlæg i min bar, billigt og meget effektivt arbejde og anlæg! Kan varmt anbefales.

Jon Lund

Vil bestemt anbefale Fyns Køl og Teknik. Havde selv bestilt en varmepumpe hjem, og da jeg ringede rundt til de forskellige kølemontører på fyn, var ventetiden for montering et par uger. Men ikke her; jeg ringede om formiddagen, og et par timer efter dukkede der to friske gutter op. De gav kompetent vejledning, udførte professionelt arbejde og havde hele systemet oppe at køre inden fyraften. En fremragende oplevelse som får 5 stjerner hele vejen rundt.

Kontakt os​

Fyns Køl & Teknik ApS

CVR: 39136481​

Højgårdsvej 2
​5750 Ringe

​​​​​

88 18 24 00

info@fynskt.dk

Åbningstider​

Mandag-torsdag: 07:30-15:30 - Døgnvagt fra 15:30

Fredag: 07:30-12:00 - Døgnvagt fra 12:00

Lørdag og søndag - Døgnvagt 

Bliv ringet op

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt