Køleanlæg

Få et uforpligtende tilbud! Ring direkte på: + 45 88 18 24 00

​Køleanlæg: Få et kølerum eller fryserum der passer til dine mål

​For at kunne levere varer af høj kvalitet er det en forudsætning af have gode køle- og frysefaciliteter – det ved vi alt om. Hos Fyns Køl & Teknik har vi mange års erfaring inden for montage af forskellige former for køleanlæg, herunder både køle- og frostrum. Vores mangeårige og brede erfaring er din garanti for at få udført kvalitetsarbejde og få professionel rådgivning.

Vi er en stolt leverandør af køleanlæg til det danske erhvervsliv, både i vores eget lokalområde i Ringe, Odense og på resten af Fyn, men også i resten af landet. Takket være vores centrale placering i landet kan vi hurtigt komme ud til vores kunder og få monteret det rette anlæg.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi kan tilbyde alt lige fra løbende service til montering og installation af nye frostrum, kølerum eller køleanlæg til erhvervskunder. Derudover kan vi også hjælpe med at dimensionere fordampere og kompressorer, så det passer til den enkelte virksomhed.

Vi leverer køleanlæg med en høj isoleringsevne. I vores rum kan temperaturen tilpasses både køle- og frostvarer, hvilket er med til at minimere energiforbruget. Vores rum bliver bygget op af moduler, som kan tilpasses efter dine ønskede mål.

Du får dermed en skræddersyet løsning, og vores køleanlæg kan både leveres med og uden gulv. Uanset hvad dit køleanlæg skal kunne køle eller fryse, så kan vi levere en komplet løsning.

 

Få foretaget et regelmæssigt serviceeftersyn af dit køleanlæg

For at et kæleanlæg køler 100 % optimalt, så er det nødvendigt med et regelmæssigt serviceeftersyn, og det kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med til en fordelagtig pris.

 

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din opgave

Uanset om du skal have installeret og monteret et helt nyt køleanlæg, eller om du har behov for et regelmæssigt serviceeftersyn, så står vi klar til at løse opgave.

Ring på telefon 88 18 24 00 for et uforpligtende tilbud eller yderligere information eller skriv til vores e-mail info@fynskt.d

Service i høj kvalitet​

Vi går meget op i kunde pleje og er altid klar med et godt tilbud. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig.​

Godt kendskab til branchen​

Vi har prøvet lidt af hvert. Vores arbejds områder stræker sig fra køl, aircondition, kølerum og vandpumper.​

24 timers service

Der er altid mulighed for at noget kan gå galt, og derfor kan du altid fange os både dag og nat. Ring og få en serviceaftale.​