Luft til luft varmepumper

Hos Fyns Køl & Teknik ApS tilbydes installation, montering samt eftersyn og service på varmepumpe. Vi har en bred erfaring inden for faget, hvorfor vi kan løse mange forskellige opgaver til gode priser. Vi holder til i Ringe nær Odense, men servicerer også gerne kunder over resten af Fyn.

Med en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe kan du halvere din varmeregning, samtidig med at du forbedrer indeklimaet. Ved konstant at regulere temperaturen mindsker du ligeledes risikoen for fugtskader og dårlig luft. En varmepumpe er altså den perfekte erstatning for din el-radiator og kan også fungere som klimaanlæg.

Hvordan fungerer en luft til luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe kan være en smart måde at få opvarmet dit hus på eller supplere med opvarmning. Denne form for varmepumpe fungerer ved, at den bruger temperaturen udenfor til at skabe varme inden for i dit hus. Dette sker ved, at luft til luft varmepumpen omdanner energien fra luften udefra til varme.

En luft til luft varmepumpe kan dog i mange tilfælde også bruges til at køle. Det betyder, at du kan få store glæde af en luft til luft varmepumpe både sommer og vinter, alt efter hvilken temperatur du ønsker inde i huset. Det kræver dog, at du vælger den rigtige model.

Med en luft til luft varmepumpe kan du skåne miljøet, sammenlignet med elvarme og oliefyr. Derudover får du ved denne type varmepumpe en billigere montering end ved en luft til vand varmepumpe. Der er derfor flere fordele ved at vælge en luft til luft varmepumpe. 

Hvad koster luft til luft varmepumpe?

​Fyns Køl og Teknik leverer varmepumper fra de bedste leverandører på markedet og dermed er du sikret en høj kvalitet. Vores varmepumper har den bedste ydelse og er klassificeret i højeste energiklasse. Varmepumperne er desuden tilpasset det nordiske klima med store temperatur-udsving og holder en høj ydelse selv ved temperaturer helt ned til -25 grader, så du altid får det maksimale ud af dit anlæg.

Det er svært at give en konkret pris på en luft til luft varmepumpe, da det afhænger af flere forskellige ting. Dog er det en billig løsning, hvis du tænker på alle de fordele, der medfølger. Du har f.eks. mulighed for en besparelse på op til 50 % af din varmeregning ved montering af varmepumpe, hvis du skifter fra et traditionelt olie- eller gasfyr.

Få monteret en luft til luft varmepumpe

​Mangler du hjælp til montering og installation af varmepumpe, så står vi altså klar til at hjælpe dig. Vi garanterer en hurtig, fleksibel og problemfri installation, og vi er ikke blege for at give et godt tilbud. Vi stiller desuden gerne vores brede viden til rådighed og hjælper dig mod det bedste valg af varmepumpe efter dine behov.

Ligger du inde med spørgsmål såsom: Hvad koster en varmepumpe? Så er du velkommen til at kontakte os for et mere konkret svar.

Ring på telefon 88 18 24 00, eller skriv til mail info@fynskt.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

Send os en mail 

- så bliver du kontaktet for et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

​Vi er stolte over at yde en god service. På vores Facebook kan du læse anmeldelser fra tidligere kunder, se vores seneste opslag og meget mere!

Lad os høre din mening!

Vi vil meget gerne høre din oplevelse med vores køleservice. 

Skriv en anmeldelse på vores Facebook!

​Bjørn Eriksen

Kort fortalt Køl-Frys-Klima-Varmepumper. Firmaet der har kapacitet til alt 😃🤝❄️🌞

Chris Arresøe Friis Møller

Fik installeret et varme anlæg i min bar, billigt og meget effektivt arbejde og anlæg! Kan varmt anbefales.

Jon Lund

Vil bestemt anbefale Fyns Køl og Teknik. Havde selv bestilt en varmepumpe hjem, og da jeg ringede rundt til de forskellige kølemontører på fyn, var ventetiden for montering et par uger. Men ikke her; jeg ringede om formiddagen, og et par timer efter dukkede der to friske gutter op. De gav kompetent vejledning, udførte professionelt arbejde og havde hele systemet oppe at køre inden fyraften. En fremragende oplevelse som får 5 stjerner hele vejen rundt.

Kontakt os​

Fyns Køl & Teknik ApS

CVR: 39136481​

Højgårdsvej 2
​5750 Ringe

​​​​​

88 18 24 00

info@fynskt.dk

Åbningstider​

Mandag-torsdag: 07:30-15:30 - Døgnvagt fra 15:30

Fredag: 07:30-12:00 - Døgnvagt fra 12:00

Lørdag og søndag - Døgnvagt 

Bliv ringet op

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt