Luft til Luft Varmepumpe

Få et uforpligtende tilbud! Ring direkte på: + 45 88 18 24 00

Vi tilbyder

Hos Fyns Køl & Teknik ApS tilbydes installation, montering samt eftersyn og service på varmepumpe. Vi har en bred erfaring inden for faget, hvorfor vi kan løse mange forskellige opgaver til gode priser. Vi holder til i Ringe nær Odense, men servicerer også gerne kunder over resten af Fyn.

Med en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe kan du halvere din varmeregning, samtidig med at du forbedrer indeklimaet. Ved konstant at regulere temperaturen mindsker du ligeledes risikoen for fugtskader og dårlig luft. En varmepumpe er altså den perfekte erstatning for din el-radiator og kan også fungere som klimaanlæg.

 

Hvordan fungerer en luft til luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe kan være en smart måde at få opvarmet dit hus på eller supplere med opvarmning. Denne form for varmepumpe fungerer ved, at den bruger temperaturen udenfor til at skabe varme inden for i dit hus. Dette sker ved, at luft til luft varmepumpen omdanner energien fra luften udefra til varme.

En luft til luft varmepumpe kan dog i mange tilfælde også bruges til at køle. Det betyder, at du kan få store glæde af en luft til luft varmepumpe både sommer og vinter, alt efter hvilken temperatur du ønsker inde i huset. Det kræver dog, at du vælger den rigtige model.

Med en luft til luft varmepumpe kan du skåne miljøet, sammenlignet med elvarme og oliefyr. Derudover får du ved denne type varmepumpe en billigere montering end ved en luft til vand varmepumpe. Der er derfor flere fordele ved at vælge en luft til luft varmepumpe.

 

Hvad koster luft til luft varmepumpe?

​Fyns Køl og Teknik leverer varmepumper fra de bedste leverandører på markedet og dermed er du sikret en høj kvalitet. Vores varmepumper har den bedste ydelse og er klassificeret i højeste energiklasse. Varmepumperne er desuden tilpasset det nordiske klima med store temperatur-udsving og holder en høj ydelse selv ved temperaturer helt ned til -25 grader, så du altid får det maksimale ud af dit anlæg.

Det er svært at give en konkret pris på en luft til luft varmepumpe, da det afhænger af flere forskellige ting. Dog er det en billig løsning, hvis du tænker på alle de fordele, der medfølger. Du har f.eks. mulighed for en besparelse på op til 50 % af din varmeregning ved montering af varmepumpe, hvis du skifter fra et traditionelt olie- eller gasfyr.

Service i høj kvalitet​

Vi går meget op i kunde pleje og er altid klar med et godt tilbud. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig.​

Godt kendskab til branchen​

Vi har prøvet lidt af hvert. Vores arbejds områder stræker sig fra køl, aircondition, kølerum og vandpumper.​

24 timers service

Der er altid mulighed for at noget kan gå galt, og derfor kan du altid fange os både dag og nat. Ring og få en serviceaftale.​