​Luft til vand varmepumpe – spar penge og skån miljøet

​Vil du spare mange penge på din varmeregning? Så vælg en luft til vand varmepumpe fra Panasonic eller Viessmann. Hos Fyns Køl & Teknik tilbyder vi monteringen, uanset om vi skal køre ud til dig i Ringe, Odense eller et helt tredje sted på Fyn.

Med en luft til vand varmepumpe genbruger du varmen i udeluften til at opvarme din bolig og dit brugsvand. Dermed kan du både spare penge og skåne miljøet på samme tid. Du kan især reducere dine varmeudgifter væsentligt, hvis du udskifter et gammelt oliefyr med en luft til vand varmepumpe.

En luft til vand varmepumpe er hurtigt tjent hjem

En luft til vand varmepumpe inkl. installationsomkostningerne er som regel tjent hjem på 8-10 år. Vælger du at udskifte dit gamle olie- eller gasfyr med en luft til vand varmepumpe, vil du kunne spare op mod halvdelen af dine varmeudgifter og samtidig få grøn varme med en lav miljøbelastning.

En luft til vand varmepumpe drives af elektricitet og yder typisk fire gange mere end den el, som den forbruger. Det vil sige, at et elforbrug på 1 kW giver 4kW varme ved monteringen af en luft til vand varmepumpe.

Sådan virker en luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmpumpe fungerer på den måde, at den trækker varmeenergi ud af luften, som den bruger til at opvarme radiatorer, gulvvarme og brugsvand hele året rundt. 

​Varmepumpens kølemiddel cirkulerer i et såkaldt rørkredsløb. Her optages luftens varme af en fordamper, og det får kølemidlet til at koge og efterfølgende fordampe. En kompressor øger temperaturen og trykket i varmeenergien, hvilket får kølemidlet til at kondensere og afgive energien til din boligs varmtvandsbeholder og centralvarmevand. Herefter løber det kondenserede kølemiddel tilbage, og både temperaturen og trykket falder, hvorefter processen starter forfra.

Hvad koster en luft til vand varmepumpe?

Vores priser på en luft til vand varmepumpe afhænger helt konkret af, hvilken varmepumpe du vælger, og hvor effektiv den er. Du er velkommen til at kontakte os for at få beregnet en konkret pris på en model, der dækker lige netop dit behov

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Kontakt og hør mere om fordelene og dine muligheder for at få monteret en luft til vand varmepumpe eller få udarbejdet et uforpligtende tilbud.

Ring på telefon 88 18 24 00 eller skriv til vores e-mail info@fynskt.dk.​ Du kan også vælge at udfylde formularen nedenfor, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Send os en mail

- så bliver du kontaktet for et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

​Vi er stolte over at yde en god service. På vores Facebook kan du læse anmeldelser fra tidligere kunder, se vores seneste opslag og meget mere!

Lad os høre din mening!

Vi vil meget gerne høre din oplevelse med vores køleservice. 

Skriv en anmeldelse på vores Facebook!

​Bjørn Eriksen

Kort fortalt Køl-Frys-Klima-Varmepumper. Firmaet der har kapacitet til alt 😃🤝❄️🌞

Chris Arresøe Friis Møller

Fik installeret et varme anlæg i min bar, billigt og meget effektivt arbejde og anlæg! Kan varmt anbefales.

Jon Lund

Vil bestemt anbefale Fyns Køl og Teknik. Havde selv bestilt en varmepumpe hjem, og da jeg ringede rundt til de forskellige kølemontører på fyn, var ventetiden for montering et par uger. Men ikke her; jeg ringede om formiddagen, og et par timer efter dukkede der to friske gutter op. De gav kompetent vejledning, udførte professionelt arbejde og havde hele systemet oppe at køre inden fyraften. En fremragende oplevelse som får 5 stjerner hele vejen rundt.

Kontakt os​

Fyns Køl & Teknik ApS

CVR: 39136481​

Højgårdsvej 2
​5750 Ringe

​​​​​

88 18 24 00

info@fynskt.dk

Åbningstider​

Mandag-torsdag: 07:30-15:30 - Døgnvagt fra 15:30

Fredag: 07:30-12:00 - Døgnvagt fra 12:00

Lørdag og søndag - Døgnvagt 

Bliv ringet op

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt