Luft til vand Varmepumpe

Få et uforpligtende tilbud! Ring direkte på: + 45 88 18 24 00

​Luft til vand varmepumpe – spar penge og skån miljøet

​Vil du spare mange penge på din varmeregning? Så vælg en luft til vand varmepumpe fra Panasonic eller Viessmann. Hos Fyns Køl & Teknik tilbyder vi monteringen, uanset om vi skal køre ud til dig i Ringe, Odense eller et helt tredje sted på Fyn.

Med en luft til vand varmepumpe genbruger du varmen i udeluften til at opvarme din bolig og dit brugsvand. Dermed kan du både spare penge og skåne miljøet på samme tid. Du kan især reducere dine varmeudgifter væsentligt, hvis du udskifter et gammelt oliefyr med en luft til vand varmepumpe.

En luft til vand varmepumpe er hurtigt tjent hjem

En luft til vand varmepumpe inkl. installationsomkostningerne er som regel tjent hjem på 8-10 år. Vælger du at udskifte dit gamle olie- eller gasfyr med en luft til vand varmepumpe, vil du kunne spare op mod halvdelen af dine varmeudgifter og samtidig få grøn varme med en lav miljøbelastning.

En luft til vand varmepumpe drives af elektricitet og yder typisk fire gange mere end den el, som den forbruger. Det vil sige, at et elforbrug på 1 kW giver 4kW varme ved monteringen af en luft til vand varmepumpe.

Sådan virker en luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmpumpe fungerer på den måde, at den trækker varmeenergi ud af luften, som den bruger til at opvarme radiatorer, gulvvarme og brugsvand hele året rundt.

​Varmepumpens kølemiddel cirkulerer i et såkaldt rørkredsløb. Her optages luftens varme af en fordamper, og det får kølemidlet til at koge og efterfølgende fordampe. En kompressor øger temperaturen og trykket i varmeenergien, hvilket får kølemidlet til at kondensere og afgive energien til din boligs varmtvandsbeholder og centralvarmevand. Herefter løber det kondenserede kølemiddel tilbage, og både temperaturen og trykket falder, hvorefter processen starter forfra.

 

Hvad koster en luft til vand varmepumpe?

Vores priser på en luft til vand varmepumpe afhænger helt konkret af, hvilken varmepumpe du vælger, og hvor effektiv den er. Du er velkommen til at kontakte os for at få beregnet en konkret pris på en model, der dækker lige netop dit behov.

 

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Kontakt og hør mere om fordelene og dine muligheder for at få monteret en luft til vand varmepumpe eller få udarbejdet et uforpligtende tilbud.

Ring på telefon 88 18 24 00 eller skriv til vores e-mail info@fynskt.dk.​ Du kan også vælge at udfylde formularen nedenfor, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Service i høj kvalitet​

Vi går meget op i kunde pleje og er altid klar med et godt tilbud. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig.​

Godt kendskab til branchen​

Vi har prøvet lidt af hvert. Vores arbejds områder stræker sig fra køl, aircondition, kølerum og vandpumper.​

24 timers service

Der er altid mulighed for at noget kan gå galt, og derfor kan du altid fange os både dag og nat. Ring og få en serviceaftale.​