24 timers døgnservice. 7 dage om ugen. Ring ☎  88 18 24 00 info@fynskt.dk

Klimaanlæg  - Det er vi eksperter i

Er der dårligt indeklima på din arbejdsplads eller i dit hus? Så er et klimaanlæg sandsynligvis den optimale løsning for dig. Lige her hos Fyns Køl & Teknik ApS har vi stor erfaring med indendørs montering af klimaanlæg. Vi står primært til rådighed hos kunder i Ringe og Odense, men vi servicerer også gerne kunder over resten af Fyn.

Fyns køl og teknik er eksperter i klimaanlæg, og vi har sammen med vores samarbejdspartnere stor erfaring og kan derfor sikre den bedste løsning til mange forskellige erhverv. Vi leverer klimaanlæg til alle. I forbindelse med ombygning, renovering og udvidelser kan vi tilbyde at løse opgaven fra start til slut. Vores løsninger er altid tilpasset den konkrete situation.

Et klimaanlæg sikrer et godt indeklima

​Et dårligt indeklima medfører ofte trætte og uoplagte medarbejdere. Derfor er det en god idé at anskaffe en aircondition, som fordeler og renser luften på kontoret, samtidig med at fugten i luften reduceres hurtigt og effektivt. Dette giver et bedre arbejdsmiljø, hvilket gavner hele virksomheden.

Vi leverer klimaanlæg til en god pris, som er blandt de allerbedste på markedet med brugervenlighed, energieffektivitet og kvalitet i højsædet. Således sikres kunden en optimal løsning, der også har fokus på besparelse. ​Vi leverer desuden køleanlæg, som har til formål at køle rum ned, hvilket kan være gavnligt mange forskellige steder.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre mere om vores billige priser, eller har du spørgsmål til, hvad vi kan gøre for dig, så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi står altid klar med professionel hjælp og gode tilbud.

Du kan kontakte os på telefon: 88 18 24 00 eller på mail: info@fynskt.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

Kontakt os

Fyns Køl & Teknik ApS

CVR: 39136481
​​

Højgårdsvej 2
​5750 Ringe

​​​​​

88 18 24 00

info@fynskt.dk

Åbningstider

Man-tors 07:30-15:30 - Døgnvagt fra 15:30

Fre 07:30-12:00 - Døgnvagt fra 12:00

Lørdag og søndag - Døgnvagt 

Book en tid

Hvis du ønsker besøg af en af vores teknikere, kan du booke en tid her. Beskriv kort hvad opgaven drejer sig om.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fyns Køl & Teknik ApS
Højgårdsvej 2
5750 Ringe